Hava Durumu

Timsah çok kritik maça çıkıyor

10. sırada yer alan Bursaspor, kalan son 4 haftanın ilk finaline çıkıyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de Gençlerbirliği ile karşılaşacak Yeşil Beyazlılar'ın Avrupa şansını sürdürebilmesi için kazanmaktan başka çaresi yok.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2014 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2014 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah çok kritik maça çıkıyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta Yeşil Beyazlı takımın tek hedefi galibiyet. 10. sırada yer alan Timsah, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansını devam ettirebilmesi için bu akşamki mücadeleden mutlaka üç puan çıkartmalı. Aksi halde Bursaspor, Avrupa hayallerinin üzerine soğuk su içebilir.

TİMSAH’TA 4 EKSİK

Son 3 haftada 7 puan çıkartan Yeşil Beyazlı takım, 7 senedir Ankara'da Gençlerbirliği'ne mağlup olmuyor. Süleyman Abay'ın düdük çalacağı mücadelede Bursaspor'da dört futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Sercan Yıldırım, Renato Civelli ile kadroya alınmayan Basser ve Frey bu akşam sahada olmayacak. Fernandao'nun durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Ankara temsilcisinde ise Stancu, Ramazan, Ferhat ve Mervan'ın sakatlıkları devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.