Hava Durumu

Timsah Denizli'de çıkış arıyor!

Yeşil Beyazlılar TFF 1. Lig'in 15. haftasında bugün deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Onur Özütoprak düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2021 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2021 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Denizli'de çıkış arıyor!

TFF 1. Lig'de çok sıkıntılı günler geçiren Bursaspor, 15. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başla-yacak mücadelede hakem Onur Özütoprak düdük çalacak. Onur Özütoprak'ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ile Cem Özbay yapacak. Mücadelede Safa Yılmaz ise 4. hakem olarak görev alacak. Alt sıralardan uzaklaşarak play-off'a yaklaşmak isteyen iki takımın maçı TRT Spor ve beIN Max-1'den canlı olarak yayınlanacak.

ÜSTÜNLÜK TİMSAH'TA

İki takım en son 22 Mart 2010'da Süper Lig'de karşılaşmıştı. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maçı 2-1 kazanan Yeşil Beyazlılara galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Ozan İpek ve 68'de Sercan Yıldırım attı. 2 takım toplam 39 kez karşı karşıya gelirken Bursaspor bu maçların 13'ünü kazanırken, Denizlispor 9 kez sahadan 3 puanla ayrıldı ve 17 maçta kazanan çıkmadı.

DENİZLİ'DE SIKINTI GEÇİYOR

Bursaspor ile Altaş Denizlispor bugüne kadar Denizli'de tam 21 kere karşı karşıya geldi. İki takımın Denizli Atatürk Stadı'nda oynadığı mücadelede Yeşil Siyahlılar tam 7 kez kazanan taraf oldu. Bursaspor bu maçlardan 4 kez 3 puanla ayrılırken tam 10 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. De-nizli'de oynanan son maç 17 Ocak 2010'da Türkiye Kupası'-nda oynandı. 1-1 biten maçta Bursaspor'un golünü Turgay Bahadır atarken, Denizlispor'un golü ise Angelov'dan geldi.

ONUR ÖZÜTOPRAK BURSASPOR'A YARIYOR

Altaş Denizlispor-Bursaspor maçını dene-yimli hakem Onur Özütoprak yönetecek. 2015'te 1. Lig'e çıkan Özütoprak Bursaspor'un yönettiği ilk maçında 2 sezon önce Yeşil Beyazlılar evinde Giresunspor'a 3-2 mağlup oldu. Geçen sezon Bursaspor'un deplasmanda Adana Demirspor'u 2-1 yendiği maçta da düdük çalan Onur Özütop-rak, daha sonra ise bu sezon Yeşil Beyaz-lıların Adanaspor ile 1-1 berabere kaldığı ve Keçiörengücü'nü 2-0 yendiği maçları yönetti.

BURSASPOR'A SÜPER KARŞILAMA

Altaş Denizlispor maçı için erkenden Denizli'ye giden Bursaspor'u önceki gece Yeşil Beyazlı takımın taraftarları kulübün kalacağı otelin önünde meşaleler ile karşıladı.

Taraftarlar takımı karşılamanın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati'ye ve takıma çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FATİH TEKKE RAKİP OLDU

Sezona Mustafa Er ile başlayan ve ilk hafta sonunda yollarını ayıran Bursaspor, 3. hafta takımın başına teknik direktör olarak Fatih Tekke'yi getirdi. Fatih Tekke Bursaspor'un başında 4 maça çıkarken, ilk 2 maçında Eyüpspor'a 2-0, Altınordu'ya 2-1 yenildi. Samsunspor'u 4-1 geçen Tekke yönetimindeki Timsah 6. haftada Tuzlaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalınca görevinden ayrıldı. Deneyimli teknik adam 2 hafta önce Denizlispor ile anlaşarak bugün Timsah'a rakip olacak.

STAT: Denizli Atatürk
HAKEM: Onur Özütoprak

DENİZLİSPOR

Adam Stackhowiak
Hakan Çinemre
Özer Özdemir
Oğuz Yılmaz
İsmail Aissati
Leo Schwechlen
Gökhan Süzen
İlhan Depe
Muhammed Gönülaçar
Kevin Selom Mayi
Ömer Şişmanoğlu
T.D: Fatih Tekke

BURSASPOR

Erhan Erentürk
Mert Yılmaz
Nico Zalazar
Furkan Emre Ünver
Onur Atasayar
Burak Altıparmak
Kerem Şen
Massimo Bruno
Namık Alasgarov
Elton Acolatse
Batuhan Kör
T.D: Özcan Bizati

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.