Hava Durumu

Timsah deplasmanda evdekinin iki katı puan aldı

Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Bursaspor, mabedi olarak gördüğü Atatürk Stadı'nda 6 puan elde ederken, dış sahada bu rakam 12'ye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2013 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2013 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah deplasmanda evdekinin iki katı puan aldı

Bursaspor bu sezon deplasmanda kazandığı puanlarla var oluyor. Yeşil Beyazlılar 13 hafta sonunda 18 puanı hanesine yazdırırken, bunların 6'sını Bursa'da, 12'sini ise dış sahada kazandı. Timsah iç saha puan durumu göz önüne alındığında düşme hattında kendine yer buldu. Evindeki 6 maçtan sadece Kayserispor karşılaşmasında galibiyet alabilen Timsah, Galatasaray, Akhisar Belediyesi ve Kasımpaşa mücadelelerinden de beraberlikle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar, Beşiktaş'a ve Fenerbahçe'ye de mağlup oldu.

GEÇEN SENEDEN DAHA İYİ

Timsah deplasmanda ise 7 maça çıktı. Bursaspor, bu karşılaşmalardan 4 galibiyet çıkarırken, 3 maçı da mağlubiyetle tamamladı. Yeşil Beyazlılar dış sahada oynadığı karşılaşmalarda beraberlik almadı. Bursaspor, Eskişehirspor'a, Çaykur Rizespor'a ve Sivasspor'a mağlup oldu. Timsah deplasmanda Antalyaspor'u, Karabük'ü, Torku Konyaspor'u ve Elazığspor'u yenme başarısı gösterdi. Bursaspor, geçen sene çıktığı ilk 7 deplasmanda ise 10 puan toplayabilmişti.

Tolgay Ataokay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.