Hava Durumu

Timsah eziyor Karaman üzülüyor

Yeşil Beyazlı takım İstanbul ekibi karşısında tarihinde çıktığı 17 maçta 15 galibiyet alırken teknik direktör Hikmet Karaman, 5 karşılaşmanın 2’sini önde bitirebildi. Tecrübeli teknik adamın çalıştırdığı takımların Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda golü bulunmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2013 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2013 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah eziyor Karaman üzülüyor

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor'un ve teknik direktör Hikmet Karaman'ın Lacivert Beyazlılar’a karşı karnesini sizler için çıkardık. Yeşil Beyazlı takım İstanbul ekibi ile tarihinde 17 maça çıktı ve Timsah bu mücadelelerin 15'ini kazanırken 2 mağlubiyet aldı. Bursaspor rakibinin filelerini 36 kez havalandırırken kalesinde 7 gol gördü.

48 yılda beraberlik yok

Bursaspor ile Kasımpaşa tarihlerinde 17 maça çıktı. Yeşil Beyazlı takım 15 galibiyet alırken Kasımpaşaspor 2 kez üç puan sevinci yaşadı. 48 yıl önce başlayan rekabette iki takımın hiç berabere kalmaması ise dikkat çekti.

DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Kasımpaşa'ya bu zamana kadar ligde 5 kez rakip oldu. Tecrübeli çalıştırıcı İstanbul ekibini 2 kez yenerken 2 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı.
Karaman'ın en dikkat çeken istatistiği ise Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda hiç galip gelememesi ve başında olduğu takımın gol atamaması oldu.

ŞOTA'YLA EŞİT

Kasımpaşa'nın çalıştırıcısı Şota Arveladze ile Hikmet Karaman arasında 2 maç oynandı. İlginç bir şekilde bu yıl ve geçen sezon birbirlerinin rakibi olmayan iki teknik adam 2010-2011 sezonunda kozlarını paylaştı. Manisaspor'un başında olan Karaman, genç teknik adamın Kayseri'sini deplasmanda 2-1 yenmeyi başarırken kendi evinde Sarı Kırmızılılar’a 2-0’lık sonuçla teslim oldu.

Bursaspor'daki son gelişmeler Markaj'da

Bursasporlular bu program kaçmaz… AS TV'nin ekran klasiği Markaj haftaya yine damgasını vuracak. Bu akşam saat 20:30'da başlayacak Markaj'da Bursaspor'daki son gelişmeler masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'ın konukları, Ahmet Suphi Evke, Adem Vural ve Erkan Öncel. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.