Hava Durumu

Timsah'ı Ege çarpıyor!

TFF 1. Lig'in 11. haftasında deplasmanda Altay'a konuk olan Bursaspor öne geçtiği mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak ligdeki 5. mağlubiyetini aldı. Böylelikle Timsah, Ege deplasmanında oynadığı 3. maçından puan çıkaramadı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2020 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2020 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ı Ege çarpıyor!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

TFF 1. Lig'de 11. hafta mücadelesinde İzmir ekibi Altay ile Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede karşı karşıya gelen Timsah sahadan puansız ayrıldı. Üst üste oynadığı son 5 maçı kaybetmeyen Timsah, Ege'de yine mağlubiyeti yaşadı. Daha önce de Ege deplasmanı olan Akhisarspor'a 2-1 mağlup olan Yeşil Beyazlılar, Menemenspor deplasmanından da aynı skorla mağlup ayrılmıştı. Timsah Ege deplasmanında yalnızca ligin 2. haftasında Altınordu önünde 2-0 galip gelmişti.

Mücadelede ilk golü Yeşil Beyazlılar kaydetse de ilk yarının sonlarında ve ikinci yarıda gelen gollere engel olamadı. Böylelikle Timsah haftayı puansız kapattı.

Maçın 20. dakikasında Kerem Şen ile öne geçen Timsah, maçın 45. Dakikasında Ziya Alkurt'un golüne engel olamadı ve soyunma odasında 1-1'lik beraberlikle gitti.

İŞTE MÜCADELEDEN KARELER...

İKİNCİ YARI GOLLER GELDİ

Mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı gol arayışları geçerken, Altay'ın golcü oyuncusu Marco Paixao takımını 69. dakikada öne geçiren golü kaydetti. Paixao, bu golden 10 dakika sonra takımının 3. golünü 79. Dakikada penaltıdan kaydetti.

Bu sonuçla birlikte 11. hafta sonunda Timsah, ligde 5. mağlubiyetini 14 puan ve maç fazlasıyla 9. sıraya geriledi. sırada kaldı. Altay ise ligdeki 5. galibiyetini elde ederken, puanını 16'ya yükselti ve 7. sıraya yükseldi.

Ligin 12. haftasında Bursaspor, haftaya 4 Kasım Cuma günü kendi evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor'u konuk ederken, Altay ise Beypiliç Boluspor deplasmanına gidecek.

İŞTE LİGDEKİ SON PUAN DURUMU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.