Hava Durumu

Timsah için Avrupa vakti!

Frutti Extra Bursaspor bugün Eurocup D Grubu ilk maçında sahasında Energia Trento'yu ağırlayacak. Yeşil Beyazlılar'ın tarihine geçecek maç TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 20.00'de start alacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2020 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2020 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah için Avrupa vakti!

ING Basketbol Süper Lig'ine Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Frutti Extra Bursaspor'da sıra Avrupa serüvenine geldi. Potanın Timsahları bugün TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 20.00'de Energia Trento'yu ağırlayacak. Tarihinde ilk kez Avrupa'da maça çıkacak Yeşil Beyazlılar salondan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Geçen sezon yardımcı antrenör olarak çalışan bu sezon ise Başantrenör olan Tutku Açık da bir sezonda 2 farklı heyecanı yaşayacak. Genç çalıştırıcı Avrupa'dan da takımından galibiyet bekliyor.

SONRAKİ RAKİP CEDEVİTA

Frutti Extra Bursaspor'un yer aldığı D Grubu'nda Energia Trento'nun yanı sıra CB Herbalif Gran Canaria, Nanterre 92, Promitheas Patras BC, Cedevita Olimpija yer alıyor. Yeşil Beyazlılar Energia Trento maçının ardından grupta Cedevita deplasmanına gidecek. Tİmsah ardından 2 maç üst üste evinde önce Premithea ve CB Herbalife Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek. Frutti Extra Bursaspor ardından Nanterre deplasma-nına giderek gruptaki ilk yarı maçlarını tamamlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.