Hava Durumu

Timsah'ın genç kramponları mağlubiyetin sebebini açıkladı

Bursaspor'un iki genç ismi Furkan Emre Ünver ve Burak Kapacak 2-1 kaybettikleri 1461 Trabzon maçıyla ilgili konuştu. Her iki futbolcu da takım olarak iyi oynayamadıklarını kabul ederken, camiadan özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın genç kramponları mağlubiyetin sebebini açıkladı

HABER I Tolga ÖZTAŞ

KISMET DEĞİLMİŞ

Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda 3. Lig ekibi 1461 Trabzon'a 2-1 yenilerek elenmesinin yankıları sürerken, takımın 2 genç oyuncusu maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Santiago Vergini ile birlikte savunmada görev yapan Furkan Emre Ünver maçla ilgili 'Kısmet değilmiş' şeklinde görüş belirtti. Furkan, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Onlar da mücadele etti, biz de mücadele ettik. Gol atıp kazanabilirdik ama kazanamadık. Kısmet değilmiş. Kupada daha fazla oynamak istedim ama olmadı. Ben de kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Takım mağlup oldu ve ben de çok üzgünüm." dedi.

taraftar bunu hak ediyor

Takımın bir diğer genç isimlerinden Burak Kapacak ise bu kez sağbekte görev aldığı karşılaşmada büyük takım olma hüviyetlerini kullanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 1461 Trabzon karşısında takımda ayakta kalan ve etkili isimler arasında yer bulan Burak, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Ne olursa olsun biz büyük bir takımız. Eksik olan bazı şeyler vardı. Takım olarak iyi bir oyun kurgulayamadık. Rakibimizi de tebrik etmemiz lazım. Benim eksiklerim sürekli var. Ben her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha çok çalışıp daha iyi olacağım. Çünkü bu taraftar bunu hak ediyor." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.