Hava Durumu

Timsah'ın Kallström ısrarı sürüyor

Ara transfer döneminin hareketli takımlarından Bursaspor'da, İsveçli milli oyuncu Kim Kallström'ün kadroya dahil edilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın Kallström ısrarı sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında beklenen sonuçları alamayarak taraftarlarını üzen, bu nedenle ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Bursaspor'da, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ara transfer döneminde Brezilya'dan golcü Fernandao, Danimarka'dan gurbetçi kanat oyuncusu Oğuzhan Aynaoğlu ve Kartalspor'dan savunma oyuncusu Ethem Ercan Pirgül'ü kadrosuna dahil eden yeşil-beyazlılarda, gözler alınacak orta saha oyuncusuna çevrildi.

Sözleşmesi devam etmesine karşın ülkesi Arjantin'e dönen Pablo Martin Batalla'nın yerine kaliteli bir orta saha oyuncusu transfer etmek isteyen yeşil-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Christoph Daum'un verdiği transfer listesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar, Daum'un istediği isimlerin en başında olan Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen İsveçli deneyimli oyuncu Kim Kallström'ü kadroya dahil etmek için hem oyuncu hem de kulübüyle temaslarını sıklaştırdı.

Yöneticilerin, oyuncu ve kulübüyle yaptıkları görüşmelerde önemli mesafe kaydedildiği, yıldız oyuncunun takımın Antalya kampına dahil edilmesine çalışıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.