Hava Durumu

Timsah'ın sezon sonu karnesi böyle olabilir

Maddi zorluklara rağmen iyi bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Yeşil Beyazlı takım önemli başarılara da imza attı, daha da atması bekleniyor. Timsah, Türkiye Kupası’nda finale yükselirken, ligde de ilk dört şansını son haftaya taşıdı. Bursaspor finalde Galatasaray’la, ligde de son maçını Konyaspor’la oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 07:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın sezon sonu karnesi böyle olabilir
Bursaspor, lig ve kupa dahil rakip ağları bu sezon 94 kez havalandırdı. Yeşil Beyazlılar son 2 maçta 6 gol daha atarsa 100 gol barajına ulaşacak. Fernandao ligde, Bakambu da kupada  krallığın en büyük favorisi.

2014-2015 sezonunun bitimine az bir süre kala Bursaspor’un neler yaptığını ve yapabileceğini mercek altına aldık. Yeşil Beyazlı takım maddi zorluklara rağmen saha içinde iyi bir iş çıkartdı. Ligde son 4 takım arasına girme şansını son maça bırakan, Türkiye Kupası’nda finale yükselen, gol krallığının zirvesinde her iki kulvarda da futbolcusu bulunan Bursaspor’da 100 gol barajını aşmaya da 6 gol kaldı.

ŞANSI DEVAM EDİYOR

Bursaspor, ligde ilk 4’te yer alabilmesi için Torku Konyaspor’u mağlup edip Başakşehir ve Trabzonspor’u her türlü puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil Beyazlı takım berabere kalması durumunda ise tek şansı her iki takımın da sahadan puansız ayrılması olacak. Timsah’ın en büyük başarısı ise Türkiye Kupası’nda finale yükselmesi oldu.

1 GALİBİYET 1 KUPA

Yeşil Beyazlılar 3 Haziran’da Galatasaray’a karşı tarihi bir maça çıkacak. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan kupa finali için adeta nefesler tutuldu. Böylesine önemli bir karşılaşmadan Bursaspor galip ayrılırsa müzesine bu sezon bir de kupa ekleyecek. Yeşil Beyazlı takımın bu başarılarının tesadüf olmadığının en büyük kanıtı ise rakip ağları 94 kez havalandırması olarak görülüyor.

KRALLIĞA KOŞUYORLAR

Yeşil Timsahlar eğer kalan maçlarda yani Torku Konyaspor ve Galatasaray mücadelelerinde ağları 6 kez daha sarsarsa 100 gol barajını da aşarak büyük bir başarının daha mimarları olacak. Bu sezon rakip ağları toplamda 45 kez havalandıran Fernandao (22+3) ligde ve Bakambu (7+13) da kupada büyük bir mucize olmazsa gol kralı olarak camiaya bir gurur daha yaşatacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.