Hava Durumu

Timsah'ın tek rakibi Antep

Bursaspor, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de mücadele eden toplam 39 takım içerisinde oynadığı tüm maçlarda gol atan 2 takımdan biri konumunda yer alıyor. Timsah 13 resmi karşılaşmada da golle tanışırken, Yeşil Beyazlılar'ı çıktığı 11 resmi maçta da gol atan Gaziantep FK takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın tek rakibi Antep

Yeşil Beyazlılar, İzmir'den mağlubiyet ile dönse de gol yollarındaki başarısı ile dikkat çekiyor...

TFF 1. Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynadığı Altay maçından puansız dönüp, play-off yarışında darbe alan Bursaspor, hücum yollarındaki iyi istatistiği ise İzmir temsilcisi önünde de devam ettirdi. Yeşil Beyazlılar, Altay karşısında da gol atarak bu sezon ligde çıktığı 11 maçta da gol atmış oldu. Ayrıca Yeşil Beyazlılar bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Karşıyaka ve 1922 Konyaspor maçında da golle tanışmıştı. Böylece Timsah oynadığı 13 karşılaşmada da gol atmış oldu.

13 MAÇTA 21 GOL ATTI

Süper Lig ve TFF 1. Lig'de mücadele eden toplam 39 ekip içerisinde Bursaspor dışında oynadığı tüm resmi maçlarda topu filelerle buluşturan sadece 1 takım bulunuyor. Süper Lig'de çıktığı 10 maçta ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da oynadığı tek karşılaşma da gol atma başarısı gösteren Gaziantep Futbol Kulübü, çıktığı 11 müsabakada da gol atarak bu alanda Bursaspor'u takip ediyor. Diğer yandan Yeşil Beyazlılar sezon başından bu yana oynadığı 13 maçta ise rakip fileleri toplam 21 kez sarstı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.