Hava Durumu

Timsah'ın teklifine varım dedi!

Transferini ilk kez duyuran Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan gurbetçi krampon Deniz Yılmaz, "Türkiye'de futbol oynamak benim için farklı bir deneyim olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2012 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2012 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın teklifine  varım dedi!
 Transferde gurbetçi pazarında şansını deneyen Bursaspor gündemine aldığı Deniz Yılmaz'da somut adımı attı. Yeşil Beyazlı kulüp Bundesliga ekiplerinden Mainz forması giyen forvet Deniz Yılmaz ile prensipte el sıkıştı. Bursaspor'da oynamak istediğini yöneticilere ileten 24 yaşındaki futbolcunun 3 yıllık teklife 'evet' dediği belirtildi. Yeşil Beyazlı kulübün sözleşmesi 2014'te bitecek Deniz için Alman ekibine bonservis bedeli olarak 400 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

FARKLI BİR DUYGU

Transferini ilk kez duyuran Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Deniz Yılmaz, "Bursaspor çok büyük kulüp. Türkiye'nin şampiyon takımlarından biri. Benimle ilgilendiklerini biliyorum. Benim açımdan bir problem yok. Bursaspor'da futbol oynamak istiyorum. Yöneticiler kulübümle görüşmelerini sürdürüyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa ülkemde futbol oynayacağım için heyecan duyuyorum. Benim için farklı bir deneyim olacak" diye konuştu.

Tolgay ATAOKAY
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.