Hava Durumu

Timsah rakip tanımıyor

Eskişehir Basket'ten ilk yarının rövanşını aynı skorla alan Yeşil Beyazlılar, galibiyet serisini 5'e çıkararak zirve takibini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah rakip tanımıyor

Türkiye Basketbol Ligi 27. haftasında Bursaspor Durmazlar, lider Eskişehir Basket'i konuk etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye 6-0'lık seriyle başlayan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 23-10 üstünlükle kapattı. İkinci periyotta da Borovnjak, Erdem İlter, Karlo Vragoviç ve Burak Erol ile sayılar bulmaya devam eden Potanın Timsahları, soyunma odasına 39-30 üstünlükle girdi.

AYNI SKORLA BİTTİ

Üçüncü çeyreğe de Şahin Ekmen'in üç sayılık basketleriyle hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip, dördüncü periyoda da 56-50 üstünlükle başladı. Bitime 7.53 kala skora denge gelirken (56-56) son bölümler oldukça gergin geçti. Son iki dakikada yeniden öne geçmeyi başaran Timsah'ta Yunus Çankaya'nın üçlüğü sonrası ortam iyice gerildi. Kalan bölümde farkı 11 sayıya kadar çıkaran Bursaspor, maçı 77-66 kazandı.

Bursaspor ile Eskişehir Basket arasında oynanan maçın son dakikaları oldukça gergin geçti. Bitime 59 saniye kala teknik faul alan konuk takımdan Yunus Emre Sonsırma, tribünlere karşı hareketi sonrası oyundan diskalifiye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.