Hava Durumu

Timsah, Samsun'dan eli boş döndü!

TFF 1. Lig'in 31. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor karşılaşan Bursaspor mücadeleden 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah, Samsun'dan eli boş döndü!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

TFF 1. Lig'in 31. Haftasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede ligin en az mağlubiyet yaşayan takımı olan Yılport Samsunspor, Bursaspor'u 4-1'lik skorla geçerek, lig ikinciliği için önemli bir 3 puana imza attı.

Play-Off umutlarını neredeyse tamamen kaybeden Bursaspor, 3 puan parolasıyla çıktığı Samsunspor deplasmanında henüz 2. dakikada 1-0 mağlup duruma düştü.

Ev sahibi ekibin golünü 2. dakikada Yasin Öztekin kaydetti.

İlk yarının uzatma dakikalarında Yugurta Hamrun ile 2-0'lık üstünlüğü yakalayan Samsunspor karşısında Bursaspor soyunma odasına iki farklı skorla mağlup gitti.

TİMSAH GOL BULAMADI

Mücadelenin ikinci yarısına gol arayışlarıyla çıkan Bursaspor, ev sahibi takım karşısında geliştirdiği ataklar sonucunda mücadelenin son dakikalarına kadar gol üretmeyi başaramadı.

Samsunspor 54. dakikada Mathias Coureur ile 3-0'lık skoru yakalarken, Bursaspor ise 82. dakikada Onur Atasayar ile skoru 3-1'e getirmeyi başardı. Maçın son saniyelerinde Samsunspor 90+5'te Gökhan Alsan ile 4. golü buldu.

Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca, karşılaşmadan Samsunspor 4-1'lik skorla ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

İŞTE MÜCADELEDEN TÜM KARELER...

TFF 1. Lig'de 31. hafta sonunda Bursaspor, 14. mağlubiyetini yaşarken 43 puanla 10. sıradaki yerini korudu. Samsunspor ise ligdeki 17. galibiyetini yaşarken puanını 61'e yükseltti ve ligde aynı puanda olduğu Adana Demirspor'un altında 3. sıradaki yerini korudu.

Ligde 32. hafta mücadelesinde Bursaspor 25 Nisan'da evinde İstanbulspor'u konuk ederken, Samsunspor ise Beypiliç Boluspor deplasmanına gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.