Hava Durumu

Timsah'ta gözler TFF ve UEFA'da

Bazı takımların antrenmanlara başlamasına şu an için olumlu yaklaşmayan Bursaspor, TFF ve UEFA'nın vereceği karara göre yol haritasını bekleyecek. Yeşil Beyazlı kulüp maçların Antalya'da oynanması fikrine ise sıcak bakmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2020 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2020 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta gözler  TFF ve UEFA'da

ÜZÜLMEZ TAKİP EDİLYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesinin üzerinden bir aylık süre geçerken Bursaspor'da tüm dikkatler UEFA'nın 55 ülke federasyonu ile 23 Nisan Perşembe günü yapacağı toplantıdan çıkacak karara çevrildi. Bazı takımların gruplar halinde gerçekleştirdiği antrenmanlara şu an için sıcak bakmayan Yeşil Beyazlılar TFF'nin duyuracağı program ve belirleyeceği takvime kadar hareket etmeme kararı aldı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in bu süreçte oyuncularına bireysel çalışmalarını ihmal etmemelerini bildirdiği kaydedildi. Yeşil Beyazlı kulüp TFF'nin vereceği kararı beklerken, şehirlerarası seyahate getirilen kısıtlamanın sıkıntısını yaşıyor.

GEREKİRSE İZİN ALINACAK

Futbolcularının büyük bir bölümü şehir dışında bulunan Yeşil Beyazlılar gerek görüldüğü takdirde ilgili kurumlardan alınacak izin belgeleriyle futbolcuların Bursa'da toplanmasını sağlayacak. Özlüce Tesisleri'ne giriş yapan herkes Kovid-19 testinden geçirilecek ve dışarı çıkmasına izin verilmeyecek. Aynı kurallar personel için de geçerli olacak. Bursaspor Kulübü son dönemde bazı teknik adam ve TFF tarafından dillendirilen maçların Antalya'da oynanması fikrine olumlu yaklaşmıyor. Haziran ve temmuz döneminde Antalya'nın sıcak havanın etkisi altına gireceğini hesaplayan Yeşil Beyazlılar bu durumun koronavirüs kadar tehlikeli olduğuna dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.