Hava Durumu

Timsah'ta iki ismin sezonu, teknik heyetin kararıyla erken bitti!

Bursaspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek iki oyuncuya teknik ekip tarafından izin verildi. Kaptan Özer Hurmacı ve sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Ataberk Dadakdeniz önümüzdeki üç maçlık süreçte antrenman ve maç kadrosuna alınmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2021 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2021 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta iki ismin sezonu, teknik heyetin kararıyla erken bitti!

TAKIMLA BİRLİKTE DÖNMEDİ

Samsunspor yenilgisi sonrası TFF 1. Lig'de play-off'a kalma şansını matematiksel olarak kaybeden ve önümüzdeki sezon da TFF 1.Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor'da yaprak dökümü başladı. Performansı bir türlü istenilen seviyeye çıkmayan kaptan özer Hurmacı ile sözleşmesi mayıs sonunda bitecek Ataberk Dadakdeniz kalan üç maçlık periyotta antrenmanlara katılmayacak ve maç kadrosuna alınmayacak. Karar teknik ekip tarafından oyunculara bildirilirken, futbolcular çalışmalarını bireysel sürdürecek. Bursaspor'da Özer Hurmacı Samsunspor maçının sonrasında takımdan ayrı uçakla İstanbul'a dönmüş, Bursa'ya gelmemişti.

ATABERK AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Mesut Mestan döneminde Bursaspor'la iki yıllık sözleşme imzalayan Özer Hurmacı'nın Yeşil Beyazlı kulüple mukavelesi 31 Mayıs'ta sona erecek. Özer Hurmacı Bursaspor'da geride kalan süreçte oynanılan 67 lig maçının 43'ünde forma giydi. 35 yaşındaki futbolcu bu müsabakalarda 6 gol, 4 asist üretti. Özer Hurmacı Bursaspor Kongre üyeliği için başvuruda bulunmuş, üyeliği kabul edilmişti. Özer Hurmacı ile aynı kaderi paylaşan ve kendisine izin verilen Ataberk Dadakdeniz yönetim belirsizliği nedeniyle henüz sözleşme uzatmadı. Vakıfköy'den yetişen 21 yaşındaki kaleci A Takımda lig ve kupada toplam 28 maçta 50 gole engel olamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.