Hava Durumu

Timsah'ta negatif sevinci!

Bursaspor'da teknik heyet, futbolcu ve kulüp personeline yapılan Kovid-19 test sonuçlarında olumsuz bir duruma rastlanmadı. Toplam 56 kişiye uygulanan testlerde pozitif sonuç çıkmaması Yeşil Beyazlılar'da büyük bir rahatlama sağladı, gönüllere su serpti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta negatif sevinci!

Koronavirüs sebebiyle 50 günlük aradan sonra önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde toplanan Bursaspor'da teknik heyet, futbolcu ve kulüp personeline uygulanan Kovid-19 test sonuçları açıklandı. Yeşil Beyazlılar'da 56 kişiye uygulanan testlerde pozitif bir sonuca rastlanılmaması büyük rahatlama sağladı. Yönetimden sadece başkan Mesut Mestan'a test yapıldığı bildirildi.

Bu nedenle diğer yöneticiler Özlüce İbrahim Yazıcı tesislerine giriş yapamayacak. Yeşil Beyazlılar'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayınladığı 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü' kapsamında Kovid-19 testi belirli periyotlarla yapılmaya devam edilecek. Yeşil Beyazlılara bundan sonraki ilk Kovid-19 testi çalışma döneminin ortasında, diğeri de Keçiörengücü ile oynanacak maçtan iki gün önce yapılacak. TFF'nin kurallarına göre kalan 6 maçın hepsinden 2 gün önce kulüp personeli, teknik heyet ve futbolcular Kovid-19 testinden geçirilecek. Teknik direktör İbrahim Üzülmez yardımcıları ve kulüp doktoru Gökhan Özhan'la bir durum değerlendirme toplantısı yaptı. Üzülmez test sonuçlarının negatif ve pozitif çıkması durumunda uygulanacak stratejileri belirledi. Yeşil Beyazlı teknik heyet ve sağlık birimi bundan sonra belirlenen stratejiye göre yol haritasını izleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.