Hava Durumu

Timsah'ta tek eksik para!

Gündemdeki isimler Yeşil Beyazlı yönetimden haber bekliyor. Ahmet İlhan, Joseph Attamah ve Güray Vural maddi kriz aşıldığı anda sözleşme imzalamaya çok yakın. Maddi konularda anlaşma sağlanırsa oyuncular Bursaspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2015 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta tek eksik para!
Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncuların durumları netliğe kavuşmamasına karşın yönetimin bazı menajerlerle temasa geçip transferi şekillendirmeye çalıştığı öğrenildi. Daha önce prensip anlaşmasına varılan ve Karabükspor'a veda eden Ahmet İlhan'ın Galatasaray ile oynanılacak kupa finali sonrası Bursa'ya gelerek yönetimle son detayları konuşmak için masaya oturacağı öğrenildi. Bursaspor'un gündemindeki diğer oyuncuların durumları da Yeşil Beyazlı yönetimden çıkacak karara göre netlik kazanacak. Ancak yönetimin bu transferleri yapmak için gerekli finansmanı sağlayamaması somut adım atamamasına neden oluyor. 

TURAY TORUN ÖNERİLDİ

Bursaspor'un gündemindeki Akhisarsporlu Güray Vural için Galatasaray da nabız yokluyor. Eski öğrencisini transfer etmek isteyen Sarı Kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Güray'ın transferiyle bizzat ilgileniyor. Yeşil Beyazlılar Adana Demirsporlu Joseph Attamah konusunda da Akdeniz ekibinin sportif direktörü Samet Aybaba ile temas halinde. Teknik direktör Şenol Güneş'in her iki oyuncu için de olumlu rapor verdiği öğrenildi. Öte yandan, Ozan Tufan'ın menajerliğini yürüten Ahmet Bulut'un Bursaspor'a Tunay Torun'u önerdiği belirtildi. Torun'un Kasımpaşa ile sözleşmesi 2017'de bitiyor. 

Karabükspor'a veda eden Ahmet İlhan Özek, dün açıklanan Milli takım kadrosuna seçilmedi. Başarılı futbolcunun Perşembe günü Bursa'ya gelerek yönetimle masaya oturması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.