Hava Durumu

Timsah toparlandı Aslan karıştı

İrfan Buz yönetimiyle kendisine gelen, oynadığı futbolla takdir toplayan Bursaspor, Türkiye Kupası yarı final müsabakasına odaklandı. İlk maçta 2-2 berabere kaldığı Galatasaray’da ise işler hiç de yolunda gitmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2014 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2014 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah toparlandı Aslan karıştı

Ligde Kasımpaşa’yı adeta elinden kaçıran Bursaspor, kritik kupa maçı öncesi umut depoladı. Yeşil Beyazlı takım, teknik direktör Christoph Daum’un gitmesi ve yerine gelen yardımcı antrenör İrfan Buz yönetiminde adeta şaha kalktı. Tüm karşılaşmalarda oynattığı pozitif futbolla dikkat çeken Buz,  şimdi gözünü çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray maçına çevirdi.

GALATASARAY’DA İŞLER KARIŞIK

Gerçekleşen kadro değişiklikleriyle kendini bulan Timsah’ta hedef kuşkusuz Türkiye Kupası’nda final oynamak. Türk Telekom Arena’da oynanan maçta 2-0 geriden gelip Bursa’ya 2-2’lik skorla dönen Yeşil Beyazlılar, Atatürk Stadı’nda alacağı 0-0, 1-1 gibi sonuçlarla dahi adını finale yazdıracak. Morali yerinde olan ve uzun süre sonra erkek taraftarının da desteğini alacak Bursaspor’un aksine Galatasaray’da işler karışık.

İSTANBUL SENDROMU BİTSİN

Şampiyonlar Ligi’nden elenen, aldığı kötü sonuçlarla ligde şampiyonluğa havlu atan, futbolcusuyla, teknik heyetiyle ve başkanıyla büyük sorunlar yaşayan Galatasaray’ın bu kaosunu fırsat bilip Bursaspor’un 2 gün sonra Bursa’da tarih yazması işten bile değil. Yeşil Beyazlı takım hem rakibini devirip Türkiye Kupası’nda final oynamak istiyor hem de bu sezon hiç yenemediği İstanbul takımlarına olan sendromu bitirmeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.