Hava Durumu

Timsah Türkiye turunda!

Bursaspor bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda katettiği mesafelerle dikkat çekti. Muğla ve Bayburt deplasmanlarından sonra Yeşil Beyazlılar bu kez Erzurum'a gitmek durumunda kalacak. 3 tur sonunda toplam katedilecek mesafe 5 bin 904 kilometre.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Türkiye turunda!

SAHASINDA OYNAMADI

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon adını 5'inci tura yazdırırken, Yeşil beyazlılar katettikleri ve edecekleri mesafelerle gündem oldu. Bursaspor'u Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki kura çekimlerinde yönetim kurulu üyesi Uğur Çelikyay temsil etti. Çelikyay çektiği kuralarda iç sahayı tutturamadı. 3'üncü turda Muğlaspor'la eşleşen Yeşil Beyazlılar rakibiyle deplasmanda karşılaştı ve mücadeleyi 3-1 kazanarak adını 4'üncü tura yazdırdı. Bursasporlu taraftarlar ve futbolcular bu maç için gidiş geliş toplam bin 74 kilometre yolculuk yaptı.

UZAK DEPLASMANLARDAN

Uğur Çelikyay 4'üncü turda yine deplasman kurası çekerken rakip bu kez Bayburt Öİ oldu. Bursasporlu futbolcular Bayburt'a uçak ve karayoluyla ulaşırken, taraftarlar da gidiş geliş 2 bin 306 kilometrelik bir mesafe katetti. Uğur Çelikyay 5'inci tur kurasında yine en uzak deplasmanlardan birini çekti. Bursaspor, BŞB Erzurumspor'la eşleşirken taraftarlar ve futbolcular bu kez toplamda gidiş geliş 2 bin 524 kilometrelik yolu katetmek zorunda kalacak. Bu durumda Bursaspor'un üç turluk Türkiye Kupası serüveni toplamda şu an için 5 bin 904 kilometreyi bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.