Hava Durumu

Timsah yürüyüşü sürüyor

Frutti Ekstra Bursaspor, Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında dep-lasmanda Darüşşafaka Tekfen'i 81-63 yenerek 2'de 2 yaptı. Timsah'ta 23 sayı ile oynayan Jones galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2019 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2019 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah yürüyüşü sürüyor

Bu sezon tarihinde ilk kez Basketbol Süper Ligi'nde mücadele veren Frutti Ekstra Bursaspor, galibiyetlere devam ediyor. Yeşil Beyazlılar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Darüşşafaka Tekfen'i 81-63'lük skorla mağlup ederek 2. maçında 2. galibiyetini aldı. Darüşşafaka Spor Salonu'nda oynanan maça oldukça skorer başlayan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 25-8, ikinci çeyreği de 54-26 önde kapatarak soyunma odasına farklı üstünlükle gitti.

Müsabakanın ikinci yarısında da Chris Jones ve Allerik Freeman'ın skorer oyunuyla farkı koruyan Yeşil Beyazlılar son bölümeyse 66-50 üstünlükle gitti. Maçta son bölümde de oyundaki üstünlüğünü kabul ettiren Frutti Ekstra Bursaspor Basketbol, salondan 81-63 galibiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılarda 23 sayı ile oynayan Chris Jones ise dikkat çeken isim oldu. Yeşil Beyazlılar 3. hafta karşılaşmasında 13 Ekim Pazar günü sahasında Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacak.

KENT MEYDANI AVM DE BURSASPOR'UN YANINDA

Öte yandan bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor ismiyle mücadele edecek Bursaspor Basketbol Takımı'na bir destek de Kent Meydanı AVM'den geldi. Yeşil Beyazlı kulübün basketbol resmi hesabından yapılan açıklamada, Kent Meydanı AVM'nin takıma sponsor olduğu bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kent Meydanı AVM Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı'nın Yanında! Yeni sezonda şort, warm-up ve led reklamlarıyla yeni sponsorumuz Kent Meydanı AVM..." ifadelerine yer verildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.