Hava Durumu

Timsahlar milli formaya koştular!

Bu sezon gösterdikleri performanslarıyla dikkat çeken Bursasporlu gençler çalışmalarının ödülünü aldı. Yeşil Beyazlı kramponlardan Ozan İsmail Koç, İsmail Çokçalış, Batuhan Kör ve Ali Akman Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsahlar milli formaya koştular!

Bursasporlu gençlere başarılarının karşılığı olarak önemli bir davet geldi.

DAVET MEKTUBU GELDİ

Bursasporlu gençler bu sezon sergiledikleri performansla taraflı tarafsız her kesimin takdirini topladı. Ortaya koydukları mücadeleyle ön plana çıkan genç kramponlar içinde 4 isim bundan sonra milli formanın gurunu yaşayacak. Türkiye Futbol Federasyonu dün Bursaspor Kulübü'ne 4 oyuncu için davet mektubu gönderdi. Buna göre Ozan İsmail Koç, İsmail Çokçalış, Batuhan Kör ve Ali Akman, Ümit Milli Futbol Takımı'nın kampına davet edildi.

BATUHAN'IN İLK MUTLULUĞU

Ali Akman ligin ilkyarısında Ümit Milli Takım'da Avusturya ve Kosova'ya karşı oynadı. Ali Akman Ay Yıldızlı formayı toplam 40 kez giydi. Ozan İsmail Koç, geçen sezon U19 Milli Takımı'nda görev aldı. Genç futbolcunun da 12 kez Milli Takım tecrübesi bulunuyor. Daha önce 14 kez alt yaş kategorilerinde Milli Takım'a giden İsmail Çokçalış ilk kez U21 deneyimi yaşayacak. Batuhan Kör de kariyerinde ilk kez milli takımdan davet almanın mutluluğunu tadacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.