Hava Durumu

"Tırnakçılara" operasyon!

İstanbul'da döviz bürosu ve bankadan çıkan kişileri takip ederek bir anda etrafını sarıp kavga ediyormuş gibi yaparak paralarını çalan suç örgütüne operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 10'u tutuklandı. İkisi Diyarbakır'da olan 11 şüpheli hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Tırnakçılara" operasyon!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şüphelilerin telefonları dinlemeye alındı.

Yapılan dinlemelerde şüphelilerin özellikle döviz bürolarından ve bankalardan çıkan kişileri hedef aldığı tespit edildi. Şüphelilerin hedef kişileri takip ederek bir anda etrafını sardıkları ve kavga senaryosu kurarak mağdurların dikkatlerini dağıtarak paralarını çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin bu senaryo ile 16 eylem gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şüphelilere operasyon düzenleyen polis 21 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca 9'u İstanbul 2'si Diyarbakır'da bulunan 11 şüpheli hakkında da gözaltı kararı verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.