Hava Durumu

"TOFAŞ daha iyi olacak"

AS Tv'de yayınlanan Spor Özel programına katılan TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören, "Önümüzdeki sezon güçlü bir takım kuracağız. Salonumuzu genişleterek hem EUROCUP'ta hem de ligde taraftarımıza güzel basketbol sunacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"TOFAŞ daha iyi olacak"

Bir sezon aranın ardından Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden ve ligi son maçla 8. sırada tamamlayarak play-off oynama başarısı gösteren TOFAŞ'ta yeni sezon hazırlıkları başladı. AS Tv'de İrem Özyılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Spor Özel programına katılan TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören önemli açıklamalarda bulundu. Öngören, "Bir önceki sezon TBL'de şampiyon olduktan sonra en üst ligdeki yılımız bizim için çok önemliydi. Zor bir sezon geçirdik. Çok fazla sakatlık yaşamamıza rağmen son maçta kazanarak play-off'a kaldık ve hedefleri tutturduk" dedi.

GÜÇLÜ TRANSFERLER

Gelecek sezon ile ilgili de önemli bilgiler veren TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören, "Yeni sezon öncesi taraftarımıza 2 güzel haber verdik. Birincisi EUROCUP'ta mücadele edeceğiz ve salonumuzu genişleteceğiz. Ama bu daha başlangıç. Gelecek sezon daha iyi olacağız. Geçen seneki kadromuzdan Chris Copeland, Kalayon Ivanov, Juan Palacios, Kaya Peker ve Vasilije Micić bizle olmayacaklar. Muhsin Yaşar'ı biraz öne çıkarmak istiyoruz. Kenny Kadji'yi aldık. Bu sezon yine 6 yabancı ile oynayacağız. Önümüzdeki günlerde bize güç katacak önemli transferleri açıklamaya başlayacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.