Hava Durumu

TOFAŞ, İstanbul deplasmanında

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 5. haftasında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. bugün Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak ve Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2021 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ, İstanbul deplasmanında

ING Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde TOFAŞ, Bahçeşehir Koleji'ne konuk oluyor. Lige Türk Telekom ve Büyükçekmece galibiyetleriyle başlayan, ardından deplasmanda Darüşşafaka Basketbol'a kaybeden Mavi Yeşilliler, evinde oynadığı Petkimspor maçını kazanarak moral bulmuştu. Bu çıkışını İstanbul deplasmanında da sürdürmeyi hedefleyen Bursa temsilcisinde eksik oyuncu bulunmazken, geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını kazanırken, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko karşılaşmalarını kaybetti.

RAKİP ÇOK FORMDA

Hafta içinde FIBA Europe Cup'ta Yunanistan deplasmanında oynadığı Iraklis maçını 63-64 kazanan Bahçeşehir Koleji'nde uzun oyuncular Ben Bentil ve Devin Williams'ın sakatlıkları bulunuyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadele bugün saat 15.30'da başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu 3. hafta mücadelesinde ise 26 Ekim Salı günü SIG Strasbourg'a konuk olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.