Hava Durumu

TOFAŞ'ta hedef şampiyonluk

Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi'nde 31 Mayıs Pazartesi günü Fenerbahçe Beko ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan TOFAŞ'ta final hazırlıkları devam ederken, Başantrenör Semih Soğuksu, "Sezonu şampiyonluk kupası ile taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'ta hedef şampiyonluk

Garanti BBVA sponsorluğunda, "Garanti BBVA BGL" adıyla organize edilen Basketbol Gençler Ligi erkekler kategorisinde 2020-2021 sezonu şampiyonu 31 Mayıs Pazartesi günü belli olacak. 3 Fanus şeklinde oynanan normal sezon karşılaşmaları sonunda A Grubu'nu 8 galibiyet-1 mağlubiyet ile lider tamamlayan; play-off'ta ise çeyrek finalde Tarsus Amerikan Koleji'ni, yarı finalde de Empera Halı Gaziantep Basketbol'u elemeyi başaran TOFAŞ Basketbol Genç Takımı, finalde Fenerbahçe Beko ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

DOĞRU YATIRIMIN ÖNEMİ

Mavi Yeşilliler, Mustafa V. Koç Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını sürdürürken; final maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan TOFAŞ BGL Genç Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, "Buraya kadar doğru yatırım ve gelişimle geldiğimiz sezonu BGL şampiyonluk kupası ile taçlandırmak istiyoruz" dedi. 31 Mayıs Pazartesi günü İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Garanti BBVA BGL Final maçı saat 17.00'de başlayacak ve Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.