Hava Durumu

TOFAŞ'ta yüzler gülüyor

Mavi Yeşilliler 7DAYS EuroCup TOP16 5. hafta maçında deplasmanda Unicaja Malaga'ya 76-68 mağlup olmasına rağmen grupta 2. olarak çeyrek finale adını yazdırdı. Maçtan sonra konuşan Orhun Ene, "TOP16'yı 2. bitirdik. Bunun için mutluyuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'ta yüzler gülüyor

7DAYS EuroCup TOP16 turu 5'inci haftasında deplasmanda Unicaja Malaga'ya 76-68 mağlup olan, ancak bitime 1 hafta kala H Grubu ikincisi olarak çeyrek finale adını yazdıran TOFAŞ'ta başantrenör Orhun Ene ve kaptan Sammy Mejia karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Malaga takımının saygı duyulacak örnek bir organizasyon olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Yıllardır şehir olarak birçok farklı yere örnek teşkil ediyorlar. Buraya gelip onlara karşı oynamak zor. Rakibimizi hem kazandıkları için hem de bir sonraki tura çıktıkları için tebrik ediyorum" diye konuştu.

BÜYÜK BİR BAŞARI

Unicaja Malaga karşısında ritimde olmayan birkaç oyuncularının olmasına rağmen maçın yine de yakın geçtiğini anlatan Orhun Ene, "Rakibimizle sahamızda oynadığımız maç sonrasında ikili averaj için sayı farkının önemine değinmiştim. Sanırım evimizdeki maçı daha farklı kazanacakken 2 sayıyla bitirdiğimizde liderlik şansımızı kaybetmiştik. Ancak geldiğimiz bu nokta kulübümüz ve organizasyonumuz için büyük bir başarı. İlk hedefimiz birinci grubu geçmekti. Şimdi TOP16'yı grup ikinciliğiyle bitirdik. Bunun için mutluyuz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.