Hava Durumu

TOFAŞ'tan 3 oyuncu ve 2 antrenöre Milli davet

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ta oyunculardan Berkan Durmaz, Berk Uğurlu ve Muhsin Yaşar, A Erkek Milli Takımı'nın Olimpiyat Elemeleri aday kadrosuna davet edildi. Antrenörlerden Sedat Özyer ve Murat Hüseyin Yılmaz da Milli Takım teknik ekibinde yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'tan 3 oyuncu ve 2 antrenöre Milli davet

29 Haziran - 4 Temmuz 2021 tarihleri arasında FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek A Erkek Milli Takımı'nın 29 kişilik aday kadrosu belli oldu. 26 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da kampa girerek çalışmalarına başlayacak olan Milliler, Olimpiyat Elemeleri öncesinde Türkiye'de iki hazırlık maçı yapacak. 17 Haziran Perşembe günü Venezuela ile mücadele edecek A Erkek Milli Takımımız 19 Haziran Cumartesi günü ise Rusya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

TOFAŞ'ta forma giyen isimlerden Berkan Durmaz, Berk Uğurlu ve Muhsin Yaşar, Başantrenör Orhun Ene tarafından A Milli Takım'ın 29 kişilik aday kadrosuna çağrılırken, yardımcı antrenörler Sedat Özyer ve Murat Hüseyin Yılmaz ise Milli Takım'ın teknik ekibinde yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.