Hava Durumu

TOFAŞ'tan büyük başarı!

TOFAŞ Satın Alma Direktörü Yüksel Öztürk'ün yaptığı açıklamaya göre dünyada WCM (Dünya Klasında Üretim) şemsiyesi altındaki tüm otomotiv fabrikaları içinde 81 puanla en yüksek puana ulaşan ilk fabrika TOFAŞ oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2019 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'tan büyük başarı!

TOFAŞ'ın Bursa'daki Fabrikası, 2009 yılında Fiat Fabrikaları arasında Gümüş Seviye'ye ulaşan ilk fabrika olurken, 2012 yılında da Dünya Klasında Şirket (WCC)-Dünya Klasında Üretim Programı ekibinin tarafından "Altın Fabrika" seviyesine çıkarak bu başarısını bir üst seviyeye taşımıştı.

TOFAŞ Satın Alma Direktörü Yüksel Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

2013 yılında yapılan Tofaş açıklamasında, şirketin Bursa'daki Fabrikası, 175 Fiat-Chrysler Grup fabrikası ve grubun 350 tedarikçisinin fabrikalarında uygulanan WCM-Dünya Klasında Üretim Programı kapsamında13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen denetim sonucunda "Altın Seviye"ye ulaşarak başarısını taçlandırdığı ve endüstriyel alandaki standartları dünya klasına yükseltmek amacıyla 2006'da faaliyete geçirilen programın ilk yıllarında "En Hızlı İlerleyen Fabrika" ödülünü aldığı duyurulmuştu. Fabrika 2009 yılında da Gümüş Seviye'ye ulaşan ilk Fiat fabrikası olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.