Hava Durumu

TOFAŞ yeni bir sayfa açıyor

Bu sezon yeni adıyla Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek olan TOFAŞ’ın başarılı çalıştırıcısı, şampiyonluğun dünyanın her yerinde zor olduğunu söylerken, geçmiş dönemdeki başarıları tekrar yaşamak istediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ yeni bir sayfa açıyor
KALİTELİ BİR EKİBİZ

Geçen sezon küme düşen ve bu yıl kadrosuna yaptığı önemli katkılarla hazırlıklara başlayan TOFAŞ’ta başantrenör Orhun Ene, gelecekten umutlu olduğunu söyledi. Ene; “TOFAŞ Türkiye’de geçmişte çok önemli bir kulüptü. Şampiyonluğu olan bir kulübü temsil edeceğiz. Her ne kadar arzu ettiğimiz gibi Süper Lig’de olmasak da 1. Lig’de mücadeleye gireceğiz. Takımı tekrar hak ettiği yere döndürmek istiyoruz. Ne kadar çok iyi oyunculardan kurulu bir takım da olsak, şampiyon olmak dünyanın her yerinde, her liginde zor” dedi. 



HEYECANLIYIZ

Geçmişten büyük tecrübeler kazandıklarını sözlerine ekleyen Ene; “Bu sorumluluğun bilincinde olan kaliteli bir ekiple başlayacağız. TOFAŞ hak ettiği yerlere gelemedi. Bundan sonra bütçe doğrultusunda kendi kaynaklarından da faydalanacak, oynadığı doğru sistemle basketbolda yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Heyecanlıyız. Taraftarın ve şehrin de desteğini bekliyoruz. İnşallah geçmiş dönemdeki başarıları tekrar yaşatırız” açıklamasında bulundu. n Tolgay Ataokay
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.