Hava Durumu

TOGG'dan yeni model müjdesi!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili son dakika haberi geldi. TOGG üst Yöneticisi Mehmet Karakaş, "C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOGG'dan yeni model müjdesi!

Geçtiğimiz günlerde ise Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli araç üretiminden yeni görüntüler paylaşmıştı. TOGG'dan yapılan açıklamada, "Hedeflerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Yeni Lige yolculuğumuz hız kesmeden devam ediyor" denilmişti.

Ayrıca Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabından yerli araç üretimine ilişkin yeni görüntüler paylaşmıştı.

Türkiye'nin Otomobili'nin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaşılırken, aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de videoda yer almıştı.

TOGG'dan Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye'de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik." ifadeleri kullanılmıştı.

ALMANYA'DAN DİKKAT ÇEKEN TÜRKİYE ÇIKIŞI!

Öte yandan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobillere Alman basınında geniş yer verilmişti. Alman Televizyon Kanalı ZDF, "Türkiye'nin Otomobili, Tesla ve Volkswagen'e rakip mi?" başlığıyla verdiği haberde, Türkiye'nin gücünü birleştirerek iddialı bir hedefe doğru ilerlediğine dikkati çekerken Türk üretimi elektrikli SUV modelinin gelecek yılın sonunda banttan ineceğine vurgu yapılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.