Hava Durumu

Toktaş: Amacımız aynı farkımız dinamizm

Kongre çalışmalarına devam eden MHP İl Başkan adayı Toktaş, "Ülkücülüğün temeli sevgidir.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Toktaş: Amacımız aynı farkımız dinamizm
Bu bizim kırmızı çizgimizdir. Bu kutlu davanın mensuplarına küsen ve onları küstüren şehitlerimize ve Allah'a hesap verecektir" dedi.

MHP İl Başkan Adayı Hasan Toktaş yaklaşan kongre öncesi delege ziyaretlerine Orhangazi ve Gemlik'te devam etti. Kongre sürecinde teşkilatları iki kez ziyaret ettiklerini belirten Toktaş, ilk ziyaretlerde projelerini anlattıklarını, ikinci turda ise MHP'yi Bursa'da başarıya taşıyacak kadrolarla ilgili istişarelerde bulunduklarını aktardı.  Teşkilat ziyaretleri boyunca ekibinin tabanda ciddi bir izdüşümü olduğunu gördüklerini vurgulayan Toktaş, adayların söyleyeceklerini söylediklerini şimdi sıranın delegede olduğunu ifade etti. En doğru kararı delegelerin vereceğinin altını çizen Toktaş, "Biz delegeden daha akıllı değiliz. 13 Mayıs'ta son sözü fikri hür vicdanı hür ipotek kabul etmeyen delegasyonumuz söyleyecek.  Bizde buna saygı göstereceğiz" diye konuştu.

 "FARKIMIZ DİNMİZM"


Kongrede il başkanlığı için yarışacak adayların amaçlarının aynı olduğuna işaret eden Toktaş, "Bizim farkımız biz daha dinamik bir ekibiz ve daha başarılı olacak bir kadroyuz. Biz çalışmalarımızı sadece seçim süreçleri ile kısıtlı tutamayarak genele yayacağız. Sürekli çalışacak çalıştıracak bir ekiple yola çıkıyoruz. Onun için 'yormak ve yorulmak istemeyen bizimle olmasın' dedik. Delegasyonumuzdan da önce bize güvenmesini sonra da bizi sürekli yormasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 "HESAP VERECEKLER"


Ülkücülüğün temelinin sevgi olduğuna vurgu yapan Toktaş, "Biz bu kutlu davanın mensupları olarak her şeyden önce birbirimizi sevmek zorundayız. Bundan dolayı her zaman küsen ve küstüren olmayacağımızın altını çizdik. Kongre sürecinde ve sonrasında hareketimizin mensuplarına küsen, onları küstüren, önce şehitlerimize sonra Allah'a hesap verecektir. Bizim kırmızı çizgimiz kimseye küsmemek ve kimseyi küstürmemektir" dedi.

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.