Hava Durumu

'Tolunay Kafkas şizofren'

Bir dönem Akhisar Belediyespor'da top koşturan Serdar Kesimal, o dönemki hocası Tolunay Kafkas için "Kendisi tam bir şizofren" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 06:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 06:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Tolunay Kafkas şizofren'

Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor'un eski oyuncusu Serdar Kesimal, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu oldu.

Olay yaratacak açıklamalarda bulunan Serdar Kesimal'ın sözlerinden satır başları şu şekilde:

"HABERİMİZ BİLE YOKTU"

Ayrılık sürecini anlatan Kesimal, "Çok saçma durum oldu. Hocaya karşı bir saygısızlığım olmadı. Transferin son gününde bana 25 kişilik listede olmadığım belirtildi. Türkiye'de maalesef durum bu. Kulüpler futbolcularına değer vermiyor. Benim durumuma düşen birçok futbolcu var. Futbolcuları değersiz duruma düşürüyorlar. Bir futbolcuyu istemezseniz, yanınıza çağırırsınız ve medeni bir şekilde yollarınızı ayırırsınız. Bana o güne kadar hiçbir şekilde istenmediğim söylenmedi.

"HOCA 'DEVAM ET' DİYOR, SONRA KADRO DIŞI KALIYORUM"

Yönetim tarafından da bir sıkıntı yoktu. "Hocam bir sıkıntı varsa söyleyin ben gideyim" diyorum. Hoca "Sıkıntı yok biz senin arkandayız, çalışmalara devam et" diyor. Ve transfer dönemi kapanırken ben kadro dışı kalıyorum. Ondan sonra bazı olaylar oluyor.

"TOLUNAY KAFKAS BİR ŞİZOFREN"

Akhisar'da zaten ilk yarının yarısını oynamışım. Bana uygun bir zamanda söylense ben her türlü giderim. Ama böyle bir duruma nasıl düştüm niye düştüm anlamış değilim. Benim tek şuan dediğim o kulübün başındaki Tolunay Kafkas şizofren başka bir açıklaması yok. Çünkü dün bu adam böyle söyleyip, bugün başka bir şey diyorsa bunun bir açıklaması yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.