Hava Durumu

Tom Holland, Star Wars'a neden seçilemediğini anlattı

Tüm zamanların en sevilen süper kahramanlarından Örümcek Adam (Spider-Man) ile kariyerinde zirve yapan Tom Holland, Star Wars seçmelerine katıldığını ancak gülme krizine girdiği içir rolü alamadığını itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tom Holland, Star Wars'a neden seçilemediğini anlattı

Marvel Sinematik Evreni'nde hayat verdiği Örümcek Adam'la (Spider-Man) adını bütün dünyaya duyuran ünlü oyuncu Tom Holland, film ve sahne sanatları dergisi Backstage'e verdiği röportajda kariyerinde çok kötü giden seçmelerden birinin Star Wars olduğunu itiraf etti.

"Kötü giden epeyce seçme var. Daha önce yanlış seçmelerde yanlış satırları okuduğum anlar oldu" diyen 24 yaşındaki oyuncu Star Wars devam üçlemesindeki Finn (John Boyega) karakteri için katıldığı seçmelerde yaşadıklarını şöyle anlattı:

Star Wars seçmelerimi hatırlıyorum... Sahneyi drone rolü yapan bir hanımefendiyle canlandırdığımı hatırlıyorum. Ben 'Gemiye geri dönmeliyiz' dedim. O 'Biip, buup, buuğ, biip, buup' dedi. Gülmekten kendimi alamadım. "Bunu çok komik buldum. Ve gerçekten çok kötü hissettim çünkü kadın ikna edici bir android ya da drone ya da her ne diyorlarsa onu olmak için gerçekten çok uğraşıyordu. Evet belli ki rolü alamadım. Star Wars üçlemesinin yönetmeni J. J. Abrams, oyuncu kadrosunda kasten pek bilinmeyen isimlere yer vermişti. Bunun sebebiyse izleyicilerin oyuncularla Star Wars'tan önce çok fazla ilişkiye sahip olmasını istememesiydi. 7 aylık bir sürecin arrdından Finn rolüne Britanyalı oyuncu John Boyega seçilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.