Hava Durumu

TOMA alevler arasında kaldı

Göstericilerin attığı molotof kokteyli sonucu bir TOMA alevler içinde kaldı. Yangın sırasında TOMA'nın içinde polislerin olup olmadığı bilinmiyor. Diğer TOMA'lar su püskürterek yangını söndürmeye uğraştı. Yangın söndürüldükten sonra da Çevik Polisin bir bölümü kalkanları ile siper alarak geri çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2013 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2013 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOMA alevler arasında kaldı

Taksim'de molotof atan eylemcilere müdahale eden TOMA biranda alevler içinde kaldı. Göstericilerin attığı molotof kokteyli ile alev alan TOMA'yı çevresindeki iki TOMA su sıkarak söndürdür. Ancak TOMA'da büyük hasar gördü.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Taksim’i kontrol altına alan ve burada günlerdir bekleyen göstericilere polis bu müdahale etti. Uyarılara rağmen dağılmayan göstericilere tazyikli su ile müdahale edildi.

Göstericiler de polise taş, Molotof bombası ve sapanlarla karşılık verdi. Taksim Meydanı müdahale sırasında savaş alanına döndü. Göstericilerin, meydandaki düzenleme çalışmalarında kullanılan inşaat malzemeleri ile barikat kurdukları gözlendi. Atılan taşlardan biri, bir çevik kuvvet polisinin koluna isabet etti.

Bir molotof bombası da polislerin arasına düştü. Polisler yanmaktan son anda kurtuldu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.