Hava Durumu

Topa sahip olmak yetmiyor!

Yeşil Beyazlılar kaybettiği 3 deplasman maçının ikisinde yüksek oranda topa sahip olan takım olarak kayıtlara geçti. Bu durum Bursaspor'un topla çok oynamasının skor için yeterli olmadığını gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topa sahip olmak yetmiyor!

Timsah geride kalan 7 haftada rakiplerinden daha çok topu kullanan taraf oldu ama...

KOŞUKAVAK ELEŞTİRİLİYOR

Bursaspor ligde geride kalan 7 maçta kaleyi en çok düşünen takımlardan biri haline geldi. Ancak Yeşil Beyazlılar'ın sadece iç sahada galibiyete uzanması, dışarıda oynadığı dört maçtan ise bir tek Eskişehirpor karşısında üç puana ulaşması Süper Lig'e yükselme yarışında camiada endişeye sebebiyet verdi. Bu noktada takımın özellikle savunma hattıyla sürekli oynayan teknik direktör Yalçın Koşukavak eleştirilerin odağındaki isim olurken, rakamlar Yeşil Beyazlılar'ın kaybettiği maçlarda topa daha çok sahip takım olduğunu gözler önüne serdi.

OYNADI AMA KAZANAMADI

Ligde geriye düştüğü maçları çeviremeyen ve yenik tamamlayan Bursaspor, Adana Demirspor ve Altay maçlarında topla daha çok oynayan takımdı. Yeşil Beyazlılar, Adana Demirspor karşısında yüzde 65, Altay maçında da yüzde 64 oranında topa daha çok sahip oldu. Sezonun ilk yenilgisi Fatih Karagümrük maçında Bursaspor yüzde 43 oranında topla oynadı. Bursaspor üç puanla ayrıldığı Akhisarspor maçında yüzde 41, Eskişehirspor maçında yüzde 45, Osmanlıspor maçında yüzde 53 ve Erzurumspor maçında da yüzde 44 topla oynadı.

MARKAJ GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

AS TV'nin ekran klasiği Markaj bu hafta yine dopdolu içeriğiyle futbolseverleri ekran başına toplayacak. Bursaspor'daki son gelişmelerin ele alınacağı prog-ramda Yeşil Beyazlılar'ın performansı yorumcular tarafından değerlendirilecek. Saat 20.30'da başlayacak ve Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı prog-rama Adem Vural, Erkan Öncel, Çetin Sabırlı ve Levent Batur katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.