Hava Durumu

Topbaşı 28 Haziran'da

Bursaspor yeni sezonun hazırlıklarına tam kadro olarak 28 Haziran'da başlayacak. Geçen sezon az süre alan gençler önümüzdeki haftadan itibaren Özlüce'de kondisyon antrenmanlarına başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topbaşı 28 Haziran'da

Mustafa Er kolları sıvadı, yeni sezonun ilk planlamasını yaptı.

İLK ETAP GENÇLERE YÖNELİK

Bursaspor'da yeni sezonun planlaması belli olmaya başladı. Yeni yönetim ilk icraat olarak teknik direktör Mustafa Er ve ekibiyle birlikte 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Takımının başında kalan Mustafa Er bir yandan tahtanın açılması için yönetim kurulunun çalışmasını beklerken diğer yandan yeni sezonun startını vermeye hazırlanıyor. Burna göre genç teknik adam iki etaplı bir start gerçekleştirecek. İlk etap tamamen gençlere yönelik olacak.

YURTDIŞINA PANDEMİ ENGELİ

Geçen sezon az süre alan genç oyuncular önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Mustafa Er ve ekibinin idaresinde başlayacak. Bu etap tamamen kondisyon ağırlıklı olacak. Takım sezonun tam kadrolu startını 28 Haziran'da verecek. Pandemi ve Avrupa ülkelerinin uyguladığı kısıtlamalarından yurtdışı kampına çok sıcak bakılmıyor. Yeşil Beyazlılar eğer kamp için Türkiye'de kalırsa Bolu, Kızılcahamam ve Afyon arasında tercih yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.