Hava Durumu

Toplantıda kamerasının kapalı olduğunu zanneden memur, sekreteri ile ilişkiye girdi!

Filipinler'de devlet memurlarının yaptığı Zoom toplantısında kamerasının kapalı olduğunu zanneden bir devlet memuru, sekreteri ile cinsel ilişkiye girdi. Ülke gündemine oturan skandal olay sonrası memur görevden alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Toplantıda kamerasının kapalı olduğunu zanneden memur, sekreteri ile ilişkiye girdi!

Filipinler'in Cavite şehrinde devlet memurlarının yaptığı Zoom toplantısında, kamerasının kapalı olduğunu zanneden devlet memuru Jesus Estil, sekreteri ile cinsel ilişkiye girdi. Toplantıya katılan diğer memurların izlediği cinsel ilişki sonrası memur görevden alındı.

Estil, sekreteri ile cinsel ilişkiye girmeden önce kameranın açık olup olmadığını kontrol etti. Kameranın kapalı olduğunu zanneden Estil, sekreteri ile odada kameranın açısında olmadıklarını sandıkları bir noktaya geçip ilişkiye girmeye başladı.

GÖREVDEN ALINDI

Toplantıya katılan kişilerden bazıları cinsel ilişki anlarını kaydedip sosyal medya hesabından paylaşınca memur hakkında soruşturma açıldı ve görevinden alındı. İçişleri Bakanlığı ve eyalet yetkilileri yaptıkları açıklamada, böyle bir davranışın kesinlikle kabul edilemez olduğunu, Estil'in hak ettiği cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ÖZÜR DİLEDİ

26 Ağustos tarihinde meydana gelen olaydan sonra Estil, yaptığı açıklamada davranışının doğru olmadığını belirterek herkesten özrü diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.