Hava Durumu

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

İzmir Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Uygur solunum rahatsızlığı yaşaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2021 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2021 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

4 gün önce solunum rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İzmir'in Torbalı ilçesi Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur bir süredir tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Uygur, İzmir'in Torbalı ilçesinde 6 Mart tarihinde bir apartmanın 2'inci katında çıkan yangında, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştı. Uygur, daha sonra taburcu edilmişti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Başkanımızın ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin" açıklamasında bulundu.

TUNÇ SOYER: ACIMIZ BÜYÜK

İsmail Uygur'un vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer şu ifadeleri kullandı:

Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyük.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise şu paylaşımı yaptı:

* Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Uygur'un hayatını kaybetmesiyle ilgili "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'un hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" paylaşımını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Vefat haberini almanın üzüntüsünü yaşadığım Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" mesajına yer verdi.

RAMAZAN İSMAİL UYGUR KİMDİR?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini ve lise öğrenimini Torbalı'da gördü. İzmir Ege Üniversitesi'nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek eğitimini tamamladı.

Uygur, 19 yıldır Torbalı'da Serbest Muhasebecilik yapmaktaydı. 17 yıldır üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve CHP'den Belediye Başkanı olarak seçildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Uygur, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde CHP'den İzmir Torbalı Belediye Başkanı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.