Hava Durumu

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur hayatını kaybetti. 13 Nisan 2021 gecesi hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan Uygur'un çoklu organ yetmezliği nedeni ile yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, 12 Nisan 2021 Pazar günü solunum yetersizliği şikayeti ile önce Torbalı devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Uygur, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Uygur'un yaşam mücadelesini kaybettiği açıklandı.

GEÇEN AY DA HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Daha önce karaciğer ameliyatı olan İsmail Uygur'un sindirim sistemi ve kalp rahatsızlıkları da vardı. Uygur, 6 Mart 2021 günü yaşadığı apartmanda çıkan yangının dumanından da olumsuz etkilenmişti. İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ardından özel bir hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. Yangın esnasında soluduğu dumanın, Uygur'un akciğerlerinde de tahribata yol açtığı belirlenmişti.

12 Nisan'da fenalaşması üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen 57 yaşındaki Uygur'un çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Başkanımızın ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin" açıklamasında bulundu.

TUNÇ SOYER: ACIMIZ BÜYÜK

İsmail Uygur'un vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer şu ifadeleri kullandı:

Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyük.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise şu paylaşımı yaptı:

* Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Uygur'un hayatını kaybetmesiyle ilgili "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'un hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" paylaşımını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Vefat haberini almanın üzüntüsünü yaşadığım Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" mesajına yer verdi.

RAMAZAN İSMAİL UYGUR KİMDİR?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Torbalı'da tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi'nde Türk-İslam Felsefesi, Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi gördü. Uzun yıllar boyunca Torbalı'da serbest muhasebecilik yaptı. 17 yıldır üyesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı yapan Uygur, 2004 ve 2009 yerel seçimlerini kazanarak üst üste iki dönem belediye başkanlığı yaptı. 2014'teki seçimi kaybeden Uygur, 2019'da bir kez daha Torbalı Belediye Başkanı seçildi. Uygur evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.