Hava Durumu

Torun’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer ve Mudanya ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Torun’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer ve Mudanya ilçe teşkilatlarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Ziyaretlerde ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Başkan Torun, yeni anayasa ve tek merkezden yönetim çalışmalarına işaret etti. Torun, Türkiye’nin yıllardır önünü kapatan darbe anayasalarının izlerinin silinmesi için partilerinin verdiği mücadeleye değinerek, “İnşallah ülkemizin ve milletimizin önünü açacak, Türkiye’yi büyük hedeflerimiz yolunda daha da hızlandıracak yeni anayasamızı ve kararların daha hızlı alınıp, daha hızlı işleyebileceği tek merkezli yönetim sistemini hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Cemalettin Torun, İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı tel’in ederek, “Ülkemizin ilerleyişini hazmedemeyen güçler, kanlı yüzlerini bir kez daha gösterdi. İnşallah bu kötü günler son bulacak ve ülkemizde huzur yeniden inşa edilecektir. Bu konuda hükümetimiz, devletimiz ve güvenlik güçlerimiz üzerine düşeni yapıyor. Ben bu topraklarda kardeşliğin, birliğimizin beraberliğimizin devamı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah’ın izni ve gayretlerimizle kardeşlerimizin kanı yerde kalmayacak, hainler cezalarını bulacaktır. Ülkemizi bölmeye çalışanlara gereken cevap verilecektir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.