Hava Durumu

Torununu kurtarmak için çırpındı!

Ankara'da Gönül Demir, 2,5 yaşındaki torunu Bahar Dağaşan'ı alıp markete gitti. O sırada başıboş gezen pitbull anneanneni yanındaki küçük çocuğa saldırdı. Gönül Demir'in torununun kucağına alarak korumaya çalıştı. Yaklaşık 1,5 dakika süren boğuşma anında pittbull küçük çocuğu bacağından yakaladı. Büyük panik yaşanan saldırı anında çevredekiler, sopalarla köpeği uzaklaştırmaya çalıştı

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Torununu kurtarmak için çırpındı!

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Ankara'da meydana geldi. Gönül Demir, torunu Bahar Dağaşan'ı alıp, market alışverişi için evden çıktı. Mahallede başıboş gezen pitbull, marketin önünde küçük çocuğa saldırdı. Gönül Demir'in kucağına alarak korumaya çalıştığı Bahar Dağaşan'ı bacağından yakalayan pitbulla, çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda pitbull, anneanne ve torununu yere düşürdü. Çevredekiler, sopalarla köpeği uzaklaştırmaya çalıştı. Yaklaşık 1,5 dakika süren mücadele sonunda küçük çocuk ve anneannesi pitbulldan kurtarıldı. Markete de girmeye çalışan pitbull, çevrede büyük paniğe neden oldu. Bir market çalışanı sepetlerin üzerine çıkarak kendini korumaya çalıştı. Pitbull, daha sonra uzaklaştırıldı.

HASTANEDE AMELİYAT EDİLDİ

Ancak Bahar Dağaşan, yaralandı. Hastaneye kaldırılan Dağaşan'ın sağ bacağında derin diş izleri, kas yırtılması, doku zedelenmesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde de yaralar tespit edildi. Bahar Dağaşan, bacağındaki kas yırtılması nedeniyle ameliyat edildi. Küçük çocuğun tedavisi hastanede sürüyor. Pitbull ise daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Boynunda tasması bulunan pitbullun sahibinin bulunması için ise çalışmalar sürüyor.

'1,5 DAKİKA BOYUNCA KURTARMAYA ÇALIŞIYORLAR'

DHA'ya konuşan baba Ümit Dağaşan, olaya tepki gösterdi. Kızının bacağında pitbullun derin diş izleri olduğunu, kaslarının parçalandığını, bu nedenle ameliyat edildiğini söyledi. Baba Dağaşan "Bu tür hayvanları bakmasını bilmiyorsak, yetiştirmesini bilmiyorsak almayalım. Güvelik kamerası görüntülerinde kızımın çaresiz anlarını izleyince kahroldum. Ne amaç için beslendiği belli olmayan bir köpek kızımın hayatını bitirecekti. İçim yanıyor. Anneannesi olmasa benim çocuğum şu an hayatta değildi. Buradaki çalışanlar olmasa çökmüştü. 1,5 dakika çocuğumu kurtarmaya çalışıyorlar. Köpek kendi kendine durduk yere saldırıyor. Anneannesinin kucağındaki çocuğu zıplayıp yakalıyor. Bu kadının çektiği acının karşılığını kim verecek?" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.