Hava Durumu

Tottenham, Orkun Kökçü için Arsenal ve Leeds United ile yarış halinde!

Hollanda'da Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü için Premier Lig ekiplerinden Tottenham da devreye girdi. Tottenham'ın yanı sıra Arsenal ve Leeds United takımları da Orkun Kökçü ile yakından ilgileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2021 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2021 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tottenham, Orkun Kökçü için Arsenal ve Leeds United ile yarış halinde!

Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Hollanda'da gösterdiği performans sonrası A Milli Takım'a kadar yükselen Orkun Kökçü için İngiltere Premier Lig ekipleri devrede.

Geçtiğimiz sezon Arsenal ve Chelsea'nin milli yıldızla yakından ilgilendiği özellikle İngiliz basınında geniş yer bulmuştu. Geçtiğimiz yaz Feyenoord'da kalmayı tercih eden Orkun Kökçü için bu kez Tottenham'ın devreye girdiği iddia edildi.

Todofichajes'te yer alan habere göre Tottenham, Orkun Kökçü'yü transfer etmek istiyor. Mourinho'nun Orkun Kökçü'yü çok istediği ve yönetime transfer için baskı yaptığı iddia edildi. Haberde Tottenham'ın Orkun Kökçü transferi için Arsenal ve Leeds United ile yarış halinde olduğu iddia edildi.

Tottenham'ın Orkun Kökçü için 20 milyon Euro önereceği belirtildi. Orkun Kökçü'nün Feyenoord ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.