Hava Durumu

Toure’nin hedefi Avrupa

Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımından transfer teklifi alan Kolo Toure, Müslüman olduğu için bir gün Ortadoğu’da oynamak istediğini ancak bunun için daha erken olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2012 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2012 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Toure’nin hedefi Avrupa

Bursaspor’un transfer listesinde bulunan ve uzun zamandır görüşmelerin sürdüğü Kolo toure, Sport360°’a verdiği röportajda Avrupa’da kalmak istediğini söyledi. Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımından teklif alan Fildişi Sahilli futbolcu; “Ortadoğu’da bir takımda oynamayı çok istiyorum. Ancak şu anda profesyonelce düşünüyorum ve Ortadoğu’da oynamak için erken. Avrupa’da yapacağım daha çok şey var” açıklamasını yaptı. Toure ayrıca Manchester City’nin kendisini bırakmadığı sürece ayrılmaya niyeti olmadığını sözlerine ekledi.


Dünyayı istemiş

Daily Mirror’ın haberine göre Kolo Toure, Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımından çılgın isteklerde bulundu. Al Hilal'dan haftalık 70 bin Euro net ücret isteyen 31 yaşındaki oyuncu aynı zamanda kirasının kulüp tarafından karşılanacağı bir ev, iki araba, hepsi business class olmak üzere bütün uçuş masrafları ve kaptanlığın kendisine verilmesi şartlarını koştu. Suudi Arabistan ekibi, Fildişili yıldızın bu istekleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İngiliz Daily Mirror gazetesi, Al Hilal'ın bu istekleri karşılamasının zor olduğunu yazdı.

 

Sönmez Medya Avusturya'dan bildiriyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.