Hava Durumu

Trabzonspor'da Abdullah Avcı kararında son nokta

Süper Lig'de yeni sezona istediği gibi giriş yapamayan ve son olarak sahasında Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Eddie Newton ile yolların ayrılacağı ve Abdullah Avcı'nın göreve geleceği konuşulmuştu. Bu gündemle toplanan Bordo-mavili yönetim son kararını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor'da Abdullah Avcı kararında son nokta

Trabzonspor'da gündeme gelen teknik adam değişikliği konusunda yapılan görüşmeler sonucunda son buldu. Sezona istediği girişi yapamayan ve son olarak evinde Başakşehir'e 2-0 kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılacağı ve göreve Abdullah Avcı'nın getirileceği iddia edilmişti.Bu konuyu görüşmek için bir araya gelen Trabzonspor yönetimi "Newton ile devam" kararı alarak bu gündemi kapattı. Fenerbahçe mücadelesine Newton ile çıkacak olan Bordo-mavili kulüp buradan iyi bir sonuç alıp ligde yeniden yükselişe geçmek istiyor.

NWAKAEME VE FLAVIO DÖNÜYOR

Bordo Mavili kulüp 1 günlük iznin ardından yeniden sahaya iniyor. Hastalığını atlatan Nwakaeme ve cezası sona eren Flavio'nun dönüşüyle Newton elini bir nebze olsun rahatlatacak. Hafta içerisinde karantina süreci sona erecek olan Abdulkadir Parmak'ın oynama ihtimali düşük ifade edilirken yine karantinada olan Ekuban'ın da Fenerbahçe maçında forma giymesi beklenmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.