Hava Durumu

Trabzonspor'da gözler Alanya maçında

Trabzonspor'da ligde yaşanan kötü başlangıç ve Eddie Newton'la yolların ayrılmasından sonra gözler Alanyaspor maçına çevrildi. Milli ara öncesi moral arayan bordo-mavililer geçen sene kupa finalinde devirdiği flaş rakibini yine yenmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor'da gözler Alanya maçında

Süper Lig'de 7 haftada 5 puanda kalan Trabzonspor, kötü gidişi bitirmek istiyor. Teknik direktör Eddie Newton ile de yolları ayıran bordo-mavililer, milli ara öncesi Alanyaspor deplasmanında çıkış arayacak.

Geçen sezon kupa finalinde yendiği rakibiyle bu sezon ilk kez karşılaşacak Karadeniz ekibi, moral kazanmayı amaçlıyor. Ligde çıkışa geçmek adına Alanyaspor galibiyetinin çok önemli olacağını düşünen bordo-mavililer, maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Bu sezon ligin flaş takımı olarak herkesin beğenisini kazanan Alanyaspor, bu hafta Göztepe maçı ertelenince sahaya çıkmamıştı. Trabzonspor'da Gana Milli Takımı'ndan dönüşte koronavirüs testi pozitif çıkan Caleb Ekuban'ın herhangi bir sorunu kalmadı.

Testleri negatife dönen Ekuban, takımla idmanlara da başlamıştı. Hücum hattının en önemli isimlerinden olan Ganalı yıldızın Alanyaspor maçında sahada olması bekleniyor. Benzer şekilde Abdulkadir Parmak'ın da sahalara dönmesi yüzleri güldüren diğer detay oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.