Hava Durumu

Trabzonspor, Denizli'de 1 puana razı oldu

Süper Lig'in 2'inci haftasında Trabzonspor, Denizlispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sezonu Beşiktaş mağlubiyetiyle açan bordo mavililer ikinci haftada da galibiyetle tanışamadı. Başladığı gibi biten mücadelede iki takım da ilk puanlarını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor, Denizli'de 1 puana razı oldu

Süper Lig'e Beşiktaş mağlubiyetiyle kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, ligin 2. haftada deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi.

Bordo mavililer son 20 dakikayı 10 kişi tamamlayan Denizlispor karşısında galibiyeti getirebilecek golü bulamadı. Karadeniz ekibinde kadrodaki büyük eksikler nedeniyle Eddie Newton yeni transferler Lewis Baker ve Benik Afobe'ye gelir gelmez ilk 11'de şans verdi.

PENALTI KARARI VAR'DAN DÖNDÜ

Maça etkili başlayan Denizlispor ilk yarım saatlik dilimde bulduğu net fırsatlardan faydalanamadı. Eşitliğin bozulmadığı mücadelenin 38. dakikasında Trabzonspor'da Nwakaeme, Tiago Lopes ve Aissati'nin arasından çok şık şekilde sıyrılarak ceza sahasına girdi. Ceza sahası içinde Tiago Lopes'in arkadan gelerek yaptığı müdahale sonrası Trabzonspor, penaltı kazandı. Penaltı pozisyonunu VAR'da izleyen hakem Volkan Bayarslan, kararı iptal ederek oyunu yeniden başlattı.

4 DAKİKADA OYUNDAN ATILDI

64'üncü dakikada oyuna giren Hadi Sacko, 68'de Hüseyin Türkmen'e eliyle yaptığı hareket sonrası 4 dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Kalan dakikalarda Trabzonspor eksik kalan rakibine gol atmayı başaramadı ve 1 puana razı oldu. Ligin ilk haftasında Göztepe'ye 5-1 mağlup olan Denizlispor da ilk puanıyla tanıştı.

YENİ TRANSFERLER 11'DE

Trabzospor Teknik Direktörü Eddie Newton, 3-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının kadrosunda 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Kırmızı kart cezalısı Flavio bu maçta forma giyemedi. Sakatlığı bulunan Ekuban'ın yerine ileri uçta Afobe görev yaptı. Newton, orta sahada ise Guilherme yerine yeni transferlerden Baker'i görevlendirdi. Afobe ve Baker ilk kez bordo mavili formayı giymenin heyecanını yaşadı. Trabzonspor'da sakatlığı süren Kamil Ahmet Çörekçi'nin yerine sol bekte Abdurrahim Dursun forma giydi. Cezalı Flavio'nun yerine ise Edgar Le bu maçta ilk 11'de şans buldu. Konuk ekipte Trondsen, Pereira, Marlon, Hosseini, Yusuf Sarı da sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada görev yapamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.