Hava Durumu

Trabzonspor evinde yıkıldı!

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Ev sahibi Trabzonspor karşılaşmadan 4-3'lük skor ile mağlup ayrılan taraf oldu. Başakşehir bu sonuç sonrası Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2020 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2020 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor evinde yıkıldı!

Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışında avantajı Medipol Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, Süper Lig'e tutunma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti.

Hızlı başlayan mücadelede ev sahibi Trabzonspor 12. dakikada Ekuban'ın asistinde Sörloth'un topu ağlara göndermesi sonucu mücadelede 1-0 öne geçti.

İlk yarının bitmesine 3 dakika kala konuk Konyaspor, mer Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada Rijad Bajic'in golü ile skoru eşitledi.

Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarısına çok hızlı başladı 56. dakikada Sörloth'uyn penaltıdan ve 61. dakikada Novak'ın attığı gol ile skoru 3-1'e getirdi. Bu skorun ardından konuk ekip Konyaspor inanılmaz bir geri dönüşe imza attı., Levan Shengelia, Skubic ve Thuram'ın attığı goller ile sahadan 4-3 galip ayrılan taraf oldu.

Bordo - mavililer, bu sonuçla bitime 1 hafta kala şampiyonluk şansını yitirmiş oldu. Başakşehir tarihinde ilk kez Süper Lig şampiyonu oldu.

Trabzonspor Süper Lgi'in son haftasında Kayseri deplasmanına konuk olacak, Konyaspor ise sahasında Alanyaspor'u ağarlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.