Hava Durumu

Trabzonspor, Kouyate'nin menajerini İstanbul'a getirdi

Karadeniz ekibi, hem stoper hem de ön libero bölgesinde görev yapan Cheikhou Kouyate'nin peşinde...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor, Kouyate'nin menajerini İstanbul'a getirdi

Abdullah Avcı'nın takımda görmeyi hedeflediği ve yıllardır takip ettiği Kouyate için yönetim harekete geçti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, tecrübeli futbolcunun menajeri ile İstanbul'da görüşme yaparken, transferin mali şartları masaya yatırıldı.

TALEBİ 2 MİLYON EURO

Crystal Palace ile 1 yıl kontratı kalan Kouyate, İngiltere'de yaklaşık 2.5 milyon Euro net ücret alıyor. 31 yaşındaki yıldızın Trabzonspor'dan beklentisi de 2 milyon Euro civarında. Bordo-Mavililer ise bu rakama çıkamayacaklarını ancak imkanlar dahilinde şartları zorlayabileceklerini oyuncu tarafına iletti. Bonservis konusunda ise 5 milyon Euro gibi rakamlar konuşulsa da çok daha uygun bir bedelle Premier Lig ekibinin ikna edilmesi mümkün.

STEVE PARISH FAKTÖRÜ

Sörloth'un transfer sürecinden bu yana Crystal Palace Başkanı Steve Parish ile yakın ilişkiler içinde olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kouyate'yle yıllık ücret konusunda anlaşması durumunda Parish'ten bonservis için kolaylık isteyecek. Senegalli futbolcunun alınması halinde hem 6 numara sorunu çözülecek hem de Vitor Hugo-Edgar ikilisine çok iyi bir alternatif eklenmiş olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.