Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor, Peres ile üç yıllık anlaşmaya vardı

Yeni sezonun kadrosu için hazırlıklara başlayan Trabzonspor, Roma ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Brezilyalı sağ bek Bruno Peres ile anlaşmaya vardı. İtalyan basınında yer alan haberlerde sezon sonu Roma'dan ayrılacak olan 31 yaşındaki sağ bekin Trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma sağladığı ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor, Peres ile üç yıllık anlaşmaya vardı

Bordo-Mavililer önümüzdeki sezonun kadrosu için kolları sıvadı. İtalyan basınındaki haberlere göreu 31 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Bruno Peres ile üç yıllık anlaşmaya varıldı. Bu sezon toplam 36 resmi karşılaşmaya çıkan Peres, 36 maçta 2 gol ve 4 asistle oynadı.

12,5 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Futbola ülkesi Brezilya'da Gremio Audax altyapısında başlayan Peres, Santos'ta kendisini gösterip 2014 yılında 2 milyon Euro karşılığı Torino'ya transfer oldu. Torino'da 2 yıl oynadıktan sonra Roma'ya kiralanan futbolcu, 2017 yılında bonservisiyle Roma'ya gitti. Roma, Peres için 12,5 milyon Euro bonservis ödedi. Roma'da beklenen performansı gösteremeyen Peres, son yıllarda ülkesi takımlarından Sao Paulo ve Recife'ye kiralanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.