Hava Durumu

Trabzonspor transferde elini çabuk tuttu

Geçen sezon takımdan ayrılan isimlerin yerini doldurmakta zorlanan Trabzonspor bu kez elini çabuk tuttu, yeni dönem için geniş bir kadro kurarak şampiyonluk adına iddiasını ortaya koydu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2021 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor transferde elini çabuk tuttu

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Trabzonspor'da transferlerin ardı ardına tamamlanması Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yüzünü güldürdü.

Geçen sezon Sosa-Novak-Sörloth üçlüsünün ayrılmasıyla büyük bir kan kaybına uğrayan ve bu yıldızlarının boşluğunu aldığı isimlerle doldurmakta zorlanan bordo-mavili yönetim yeni dönem için elini çabuk tuttu. Gervinho, Bruno Peres, Koita ve Marek Hamsik gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katan Fırtına yabancı kuralının değişmesinin ardından yerliye de yatırım yaptı.

Önce Çaykur Rizespor'dan İsmail Köybaşı ile anlaşan bordo-mavililer son bombayı ise önceki gün patlattı. Beşiktaş ile sözleşmesi biten ve Avrupa'ya gideceği konuşulan Dorukhan Toköz'ü renklerine bağlayan Trabzonspor, orta sahasını biraz daha güçlendirmiş oldu.

Bunun yanında geçen sezon takıma tam uyum sağlayamayan Yunus Mallı'nın yükselen performansı ve yeni transferlerden bazılarının hazırlık maçlarında forma giyip sorun yaşamaması hem Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı mutlu etti, hem de rakiplere 'biz hazırız' mesajı verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.